Δύο παγκόσμιες εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προστασία και τη διαφύλαξη των πληροφοριών και των περιουσιακών στοιχείων σας


Iron Mountain and Recall logos

Η Iron Mountain εξαγόρασε την Recall, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των υπηρεσιών διαχείρισης και αποθήκευσης πληροφοριών.
Προϊόν αυτής της εξαγοράς είναι μια εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με την προστασία και τη διαφύλαξη των πληροφοριών και των περιουσιακών στοιχείων που είναι πολύτιμα για τους πελάτες και τις κοινότητές μας. Με διευρυμένες ικανότητες και μεγαλύτερη εμπειρογνωμοσύνη, είμαστε πλέον σε καλύτερη θέση ώστε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο, παρέχοντας ασύγκριτο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών και καινοτομίας προϊόντων .

«ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Στην ολοένα και πιο σύνθετη εποχή που διανύουμε, η προστασία των πιο σημαντικών στοιχείων μας έχει καταστεί όσο ποτέ άλλοτε σημαντική ή δύσκολη υπόθεση. Είτε πρόκειται για υλικά περιουσιακά στοιχεία, είτε για ψηφιακές πληροφορίες, είτε για συμμόρφωση με ρυθμιστικούς κανόνες είτε για πολιτιστικούς θησαυρούς, προστατεύουμε τα περιουσιακά στοιχεία για τις επιχειρησιακές ανάγκες του αύριο και τις μελλοντικές γενιές. Είτε είστε εταιρεία που ανήκει στη λίστα FORTUNE 1000 είτε τοπική επιχείρηση, οι λύσεις που προσφέρουμε σας βοηθούν να διαχειρίζεστε τους κινδύνους και να αναπτύσσεστε.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο, τολμηρό μέλλον, όπου θα μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για τους πελάτες, τους επενδυτές και τους εργαζομένους μας.

Υπερβαίνουμε τις δυνάμεις μας ώστε να διαφυλάσσουμε τα πολύτιμα στοιχεία του σήμερα για το αύριο. Είμαστε η Iron Mountain.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την εταιρεία μας

Θέστε μας τις ερωτήσεις σας

Ε. Ποια είναι τα νέα;
Ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς της Recall. Αυτή η εξαγορά θα ενισχύσει σημαντικά την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας και να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στον κλάδο αποθήκευσης και διαχείρισης πληροφοριών συνολικά.
Η Iron Mountain και η Recall μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και πολλές κοινές αξίες. Δεσμευόμαστε να ενεργούμε ως έμπιστοι φύλακες για την προστασία των στοιχείων που έχουν την μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες μας, είτε πρόκειται για έντυπα έγγραφα, ψηφιακά αρχεία ή υλικά περιουσιακά στοιχεία, διασφαλίζοντας την παλαιότερη, την τρέχουσα και τη μελλοντική τους αξία.
Υλοποιούμε τη στρατηγική μας, διευρύνουμε το γεωγραφικό μας αποτύπωμα σε αναπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές τόσο μέσω εξαγορών όσο και μέσω οργανικής ανάπτυξης και βελτιώνουμε τις ικανότητές μας για παροχή υπηρεσιών. Αυτή η συναλλαγή μας παρέχει επίσης τη δυνατότητα να καινοτομήσουμε και να εισαγάγουμε στην αγορά τα κατάλληλα προϊόντα και υπηρεσίες για τις ανάγκες των πελατών μας όσον αφορά την αποθήκευση και τη διαχείριση πληροφοριών, συνεχίζοντας παράλληλα να ανταμείβουμε τους μετόχους μας .

Ε. Ποιοι είναι οι όροι της εξαγοράς;
Έχουμε εξαγοράσει όλες τις κυκλοφορούσες μετοχές της Recall κυρίως μέσω χρηματιστηριακής συναλλαγής. Βάσει της πιο πρόσφατης τιμής της μετοχής μας, η συναλλαγή έχει τεκμαιρόμενη αξία περίπου $2 δισ. Η.Π.Α. Επιπλέον, προβαίνουμε στον διορισμό δύο εκ των διευθυντών της Recall στο Διοικητικό Συμβούλιο της Iron Mountain: τους Neil Chatfield και Wendy Murdock.
Έχουμε εξασφαλίσει πλήρη άδεια από τις ρυθμιστικές αρχές των Η.Π.Α., του Καναδά και της Αυστραλίας για τη συμφωνία. Ωστόσο, δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα πλήρη άδεια από τις ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχουμε συνάψει ειδική συμφωνία με την Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών (CMA) του ΗΒ, η οποία μας επιτρέπει να προχωρήσουμε στην εξαγορά μέχρι να ολοκληρωθεί ο ρυθμιστικός έλεγχος.
Στο πλαίσιο της ρυθμιστικής άδειας, έχουμε συμφωνήσει να εκποιήσουμε τις δραστηριότητες/εγκαταστάσεις είτε της Iron Mountain είτε της Recall σε ορισμένες αγορές (Η.Π.Α., Καναδάς και Αυστραλία) μετά το κλείσιμο της συμφωνίας. Για τις περιοχές στις οποίες έχουμε συμφωνήσει να εκποιήσουμε τις δραστηριότητες, έχουμε καταρτίσει ένα σχέδιο για τη διαχείριση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων έως ότου επιλεγεί κάποιος αγοραστής. Κατά αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας συνεχίζουν να απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών τόσο από την Iron Mountain όσο και από την Recall.

Ε. Γιατί θα εκποιήσετε ορισμένες από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές σας προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία;
Σε συνεργασία με τις ρυθμιστικές αρχές κάθε περιοχής, διερευνήσαμε εις βάθος ποια θα ήταν η καλύτερη λύση ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μια επιλογή παρόχων διαχείρισης πληροφοριών. Έπειτα από πολύμηνες αναλύσεις και διαπραγματεύσεις, οι ρυθμιστικές αρχές έκριναν ότι ήταν απαραίτητη η εκποίηση δραστηριοτήτων διαχείρισης αρχείων σε ορισμένες τοποθεσίες στο ΗΒ και στον Καναδά, ώστε να διατηρηθεί η ισορροπία ανταγωνισμού στην αγορά. Πρόκειται για μια καθιερωμένη πρακτική σε περίπτωση τόσο μεγάλων εξαγορών. Έχουμε καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο σε συνεργασία με τις ρυθμιστικές αρχές σε κάθε περιοχή ώστε να διασφαλίσουμε τη συνοχή των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών ενόσω αναζητούμε αγοραστή(-ές).

Ε. Τι σημαίνει αυτή η συμφωνία για το χαρτοφυλάκιο λύσεων της Iron Mountain;
Τόσο η Iron Mountain όσο και η Recall φημίζονται για την ικανότητά τους να παρέχουν προϊόντα και λύσεις για κάθε τμήμα του κύκλου ζωής της διαχείρισης πληροφοριών, από τα έντυπα μέχρι τα ψηφιακά έγγραφα, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη μορφή παρεμβάλλεται μεταξύ αυτών. Πιστεύουμε ότι, χάρη στο ισχυρό δυναμικό αυτών των δύο χαρτοφυλακίων, η εταιρεία θα συνεχίσει να παρέχει στην αγορά τις καλύτερες λύσεις στον τομέα της αποθήκευσης και της διαχείρισης πληροφοριών. Ουσιαστικά, η ικανότητα να αντιμετωπίζουμε τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις των πελατών μας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα οφέλη αυτής της εξαγοράς και ανυπομονούμε να μετουσιώσουμε καινοτόμες λύσεις σε πραγματικότητα για τους πελάτες μας.

Ε. Είμαι πελάτης της Recall. Οι υπηρεσίες μου θα αλλάξουν;
Παρότι η διαδικασία συγχώνευσης αυτών των δύο εταιρειών θα διαρκέσει αρκετά, ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τις υπηρεσίες σας με την ελάχιστη αναστάτωση . Επί του παρόντος,δεν αναμένουμε αλλαγές που θα προκαλέσουν αναστάτωση στις υπηρεσίες σας ή στο επίπεδο υπηρεσιών και τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα παραμείνουν τα ίδια. Θα αξιολογήσουμε τις δραστηριότητές μας, θα συγκρίνουμε τα επίπεδα υπηρεσιών και θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τυχόν αλλαγές.

Ε. Από πού μπορώ να μαθαίνω νέα για την εξαγορά;
Έχουμε δημιουργήσει αυτήν τη σελίδα ώστε να σας κρατάμε όλους ενήμερους όσον αφορά την πρόοδο της διαδικασίας. Κατανοούμε ότι θα έχετε απορίες και θα εργαστούμε επιμελώς για να σας παράσχουμε πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στις παρακάτω ομάδες για πιο ειδικά ερωτήματα.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Για ερωτήματα από επενδυτές, επικοινωνήστε στη διεύθυνση
melissa.marsden@ironmountain.com.


Για ερωτήματα από μέσα ενημέρωσης, επικοινωνήστε στη διεύθυνση
christian.potts@ironmountain.com.