Ξεκινήστε!
Όνομα*
Επώνυμο*
Εταιρεία*
Επαγγελματικός Τίτλος*
Επαγγελματικό Email *
Επαγγελματικό Τηλέφωνο
Επαγγελματικός Ταχ. Κώδικας*
 
 
Συναινώ να λαμβάνω email, προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών από την Iron Mountain
       * Υποχρεωτικά πεδία
Υποβάλλοντας αυτή τη φόρμα, συναινώ ότι η Iron Mountain μπορεί να επεξεργαστεί τα δεδομένα μου με τον τρόπο που περιγράφεται στην Κοινοποίηση Ιδιωτικού Απορρήτου της Iron Mountain. Εάν συμφωνήσατε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Marketing, αλλά στη συνέχεια αλλάξατε γνώμη, μπορείτε να εξαιρεθείτε ανά πάσα στιγμή πατώντας εδώ.
Γιατί να επιλέξετε την Iron Mountain;
Αυστηρή αλυσίδα φύλαξης
Άμεση ανταπόκριση 24 ώρες το 24ωρο, μειώνοντας έτσι το στοχευμένο χρόνο αποκατάστασης
 
Υποστήριξη στην ανάπτυξη προγράμματος προστασίας και ανάκτησης δεδομένων βάσει των δικών σας αναγκών.
Σταθερά πρότυπα και πρακτικές σε όλες τις τοποθεσίας σας, ενισχύοντας έτσι τη συμμόρφωση.
 
Expertise: LiveVault Best Storage Software Solution
Mπορείτε να εμπιστευθείτε την Iron Mountain για όλες τις υπηρεσίες προστασίας και ανάκτησης δεδομένων, για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας για ασφάλεια, έλεγχο, ανάκτηση
Αξιόπιστη Ανάκτηση Δεδομένων: Αντιδράστε γρήγορα σε κάθε είδους απώλειας ή καταστροφής δεδομένων, και ανακτήστε τα δεδομένα σας γρήγορα και αποτελεσματικά.
Ιχνηλασιμότητα Αποθέματος: Γνωρίζετε πάντα όπου αποθηκεύονται τα αντίγραφα ασφαλείας σας και μπορείτε εύκολα να παράγετε αναφορές για απλοποίηση ελέγχων
Αυξημένη Αποτελεσματικότητα Προσωπικού: Απελευθερώστε το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό σας για να επικεντρωθεί σε σημαντικά έργα.
Μείωση Κόστους: Εμπιστευτείτε μια ασφαλής λύση που μπορεί να μεγιστοποιήσει τη χωρητικότητα αποθήκευσης και να μειώσει τα αντίστοιχα κόστη.
Πάνω από 85% των εταιρειών του δείκτη FTSE 100 και χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εμπιστεύονται την Iron Mountain για την προστασία των πιο σημαντικών τους δεδομένων. Το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς.