Προφίλ

Iron Mountain Novinky

Η Iron Mountain ολοκληρώνει τη διαδικασία εξαγοράς της Recall

Με την εξαγορά ενισχύεται το παγκόσμιο αποτύπωμα, εξασφαλίζεται πρόσβαση σε νέες αγορές και βελτιώνεται η παροχή υπηρεσιών

ΒΟΣΤΩΝΗ – 2 Μαΐου 2016 – Η Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM), παγκόσμια ηγετική δύναμη στον κλάδο των υπηρεσιών αποθήκευσης και διαχείρισης πληροφοριών, ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση των διαδικασιών εξαγοράς της Recall Holdings Limited κυρίως μέσω χρηματιστηριακής συναλλαγής έναντι περίπου 2 δισ. δολαρίων Η.Π.Α. Με την εξαγορά, η Iron Mountain αποκτά το σύνολο των παγκόσμιων δραστηριοτήτων της Recall, συμπεριλαμβανομένων όλων των εγκαταστάσεων, των οχημάτων, των εργαζομένων και των περιουσιακών στοιχείων πελατών και εξαιρουμένων των δραστηριοτήτων που πρέπει να εκποιηθούν σύμφωνα με τις ρυθμιστικές συμφωνίες στις Η.Π.Α., στον Καναδά και στην Αυστραλία. η εξαγορά της επιχείρησης Recall στο ΗΒ τελεί ακόμα υπό ρυθμιστικό έλεγχο. Επιπλέον, η Iron Mountain διόρισε στο Διοικητικό της Συμβούλιο τους διευθυντές της Recall Neil Chatfield και Wendy Murdock, οι οποίοι συγκαταλέγονται μεταξύ των διευθυντών που είναι υποψήφιοι για εκλογή στην επερχόμενη Ετήσια Συνέλευση Μετόχων στις 17 Ιουνίου 2016.

Οι αυξανόμενοι κανονισμοί, οι συνεχείς απειλές για την ασφάλεια και η ανάγκη μετατροπής δεδομένων σε επιχειρηματική αξία είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της πολυπλοκότητας και του επείγοντος χαρακτήρα της διαχείρισης των πληροφοριών και των περιουσιακών στοιχείων. Από επιχειρησιακά αρχεία και δεδομένα μέχρι πολύτιμα αντικείμενα, όπως αντικείμενα τέχνης, οι προκλήσεις είναι μεγαλύτερες όσο ποτέ άλλοτε για τους οργανισμούς κάθε μεγέθους που επιθυμούν να διασφαλίζουν ότι τα πιο σημαντικά περιουσιακά τους στοιχεία προστατεύονται, ενώ παράλληλα είναι δυνατή η άμεσα πρόσβαση σε αυτά. Χρειάζονται έναν εταίρο που θα βρίσκεται στην ίδια τοποθεσία με τη δική τους και θα συνδυάζει τα στοιχεία της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας για την προστασία των πολυτιμότερων στοιχείων τους, ενώ παράλληλα θα παρέχει εμπειρογνωμοσύνη, καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες σχεδιασμένα για τη βέλτιστη αξιοποίηση αυτών των περιουσιακών στοιχείων. Επίσης, πρέπει να είναι βέβαιοι ότι, καθώς η επιχείρησή τους ωριμάζει και εξελίσσεται, ο εταίρος τους μπορεί να συμβαδίζει μαζί τους, στηρίζοντας την ανάπτυξή τους σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη και σε νέους κλάδους.

“Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα πολύ σημαντικό ορόσημο για την Iron Mountain, καθώς καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους μας από την Recall, μαζί με τους πελάτες και τους μετόχους της στην εταιρεία μας», δήλωσε ο William L. Meaney, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Iron Mountain. «Αυτή η εξαγορά ενισχύει σημαντικά το όραμά μας να λειτουργούμε ως έμπιστοι φύλακες των πιο σημαντικών περιουσιακών στοιχείων των πελατών μας, καθώς αυτό συμβάλλει στην επέκταση των υπηρεσιών και του αποτυπώματός μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες αποθήκευσης και διαχείρισης πληροφοριών τους. Αυτή η εμπιστοσύνη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, είτε πρόκειται για τη διασφάλιση της στρατηγικής αξίας πληροφοριών και περιουσιακών στοιχείων είτε για τη συνέχιση της ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες βελτιωμένη πρόσβαση και έλεγχο, καθώς και μεγαλύτερη αξία από αυτά τα περιουσιακά στοιχεία. Βρισκόμαστε επί του παρόντος σε ισχυρή θέση ώστε να επιτύχουμε τους στρατηγικούς και οικονομικούς μας στόχους, αξιοποιώντας τον συνδυασμό ικανοτήτων και εμπειρογνωμοσύνης και των δύο εταιρειών, ώστε να προσφέρουμε μια ανώτερη εμπειρία πελάτη σε ολόκληρο τον κόσμο.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξαγορά της Recall από την Iron Mountain, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.ironmountain.gr/Iron-Mountain-Recall-Acquisition.aspx

Σχετικά με την Iron Mountain Η Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) είναι η παγκόσμια ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο των υπηρεσιών αποθήκευσης και διαχείρισης πληροφοριών. Έχοντας την εμπιστοσύνη περισσότερων από 220.000 οργανισμών σε ολόκληρο τον κόσμο, η Iron Mountain διαθέτει ένα δίκτυο ακίνητης περιουσίας που υπερβαίνει τα 80 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια, το οποίο εκτείνεται σε περισσότερες από 1.350 εγκαταστάσεις σε 45 χώρες, οι οποίες προορίζονται για την προστασία και τη διαφύλαξη των πολυτιμότερων στοιχείων των πελατών της. Το χαρτοφυλάκιο λύσεων της Iron Mountain περιλαμβάνει τη διαχείριση αρχείων, τη διαχείριση δεδομένων, τη διαχείριση εγγράφων, κέντρα δεδομένων, την αποθήκευση και τη διαχείριση και οργάνωση αντικειμένων τέχνης, και την ασφαλή καταστροφή, βοηθώντας τους οργανισμούς να μειώνουν το κόστος αποθήκευσής τους, να συμμορφώνονται με κανονισμούς, να ανακάμπτουν έπειτα από καταστροφές και να χρησιμοποιούν καλύτερα τις πληροφορίες τους. Με έτος ίδρυσης το 1951, η Iron Mountain αποθηκεύει και προστατεύει δισεκατομμύρια περιουσιακά στοιχεία υπό τη μορφή πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων κρίσιμων επιχειρησιακών εγγράφων, ηλεκτρονικών πληροφοριών, ιατρικών δεδομένων και χειροποίητων αντικειμένων πολιτιστικής και ιστορικής αξίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.ironmountain.com.