Λύσεις

Λύσεις για τον κλάδο οπτικοακουστικών μέσων

Λύσεις για τον κλάδο οπτικοακουστικών μέσων

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες και γνώσεις που εγγυώνται την άριστη συντήρηση των οπτικοακουστικών μέσων, από μία πρωτότυπη μαγνητοσκόπηση έως και ολόκληρες βιβλιοθήκες οπτικοακουστικών μέσων. Οι υπηρεσίες μας είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των μεγάλων κινηματογραφικών στούντιο, των δισκογραφικών εταιρειών, των εταιρειών τηλεοπτικών παραγωγών και των διαφημιστικών πρακτορείων.

Συνεργαζόμαστε στενά με το δικό σας προσωπικό για να εκτιμήσουμε τις ανάγκες σας, να αξιολογήσουμε τις τρέχουσες διαδικασίες αρχειοθέτησης που χρησιμοποιείτε και στη συνέχεια να αναπτύξουμε την ιδανική λύση για εσάς.

Χάρη στη συνεργασία μας με τους καλύτερους εμπειρογνώμονες του κλάδου, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε λύσεις αρχειοθέτησης, να διατηρούμε και να προστατεύουμε τις πολύτιμες πληροφορίες των μέσων σας. Προσφέρουμε:

 • Απόλυτα ασφαλείς και κλιματικά ελεγχόμενες εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν τη συντήρηση των πολύτιμων στοιχείων εικόνας, ήχου και βίντεο
 • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες αρχειοθέτησης, τόσο για αναλογικά όσο και για ψηφιακά μέσα
 • Εμπειρία, χάρη στη διαχείριση περισσότερων από 15 εκατομμυρίων στοιχείων εικόνας και ήχου για περισσότερους από 1.500 πελάτες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ψυχαγωγίας
 • Εξειδίκευση στις συγκεκριμένες απαιτήσεις, τα πρότυπα και τις ανερχόμενες τεχνολογίες του κλάδου
 • Εξειδικευμένο, καταρτισμένο και απόλυτα αξιόπιστο προσωπικό ασφάλειας βάσει αυστηρών ελέγχων

Η δέσμευσή μας απέναντί σας εκτείνεται και πέρα από την απλή αρχειοθέτηση, αποθήκευση και προστασία των οπτικοακουστικών μέσων. Με την Iron Mountain, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα πιο πολύτιμα στοιχεία της επιχείρησής σας φυλάσσονται και διατηρούνται για πολλά χρόνια ακόμη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις για τον κλάδο οπτικοακουστικών μέσων:

Επικοινωνήστε
μαζί μας:

 • Email

  Email

 • Καλέστε μας στο

  Καλέστε
  μας στο
  +30 213 016 7500

Το Γραφείο του Μέλλοντος

See how an efficient information management programme can help you.

Watch the Video