Λύσεις

Λύσεις για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Λύσεις για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ)

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ένα πρωτοφανές σύνολο προκλήσεων ως προς την ασφαλή διαχείριση και προστασία των ζωτικών πληροφοριών της επιχείρησης και των πελατών τους. Εμείς σας βοηθούμε να πετύχετε τους στόχους σας παρέχοντας πρόσβαση σε υπηρεσίες διαχείρισης πληροφοριών επιχειρηματικού επιπέδου.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις παγκόσμιες εμπιστεύονται αυτές τις υπηρεσίες μας. Με πείρα δεκαετιών στην αποθήκευση, την προστασία και την ανάκτηση πληροφοριών, είμαστε σε θέση να καλύπτουμε κάθε ανάγκη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Διαχείριση και αποθήκευση αρχείων

Θα σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τα έντυπα αρχεία σας έξυπνα και αποδοτικά μειώνοντας, παράλληλα, τα κόστη και τους κινδύνους που σχετίζονται με τη διαχείριση των πληροφοριών που περιέχονται στα έγγραφά σας.

Χάρη στις μεθόδους που εφαρμόζουμε, θα απολαμβάνετε πλεονεκτήματα όπως:
 • Ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης και αποθήκευσης, από εντός έδρας συμβουλευτικές υπηρεσίες έως αποθήκευση των εγγράφων στις ασφαλείς εγκαταστάσεις της εταιρείας μας
 • Ολοκληρωμένες δυνατότητες αρχειοθέτησης και ανάκτησης
 • Πλήρης αναζήτηση αρχείων και λειτουργικότητα αιτημάτων μέσω της διαδικτυακής μας πύλης
 • Καθοδήγηση και υποστήριξη κατά την ανάπτυξη και εφαρμογή μεθόδων καταστροφής πληροφοριών, όπως είναι οι υπηρεσίες ασφαλούς καταστροφής που παρέχουμε στις εγκαταστάσεις μας

Προστασία & διαθεσιμότητα πληροφοριών

Η προστασία των πληροφοριών που παρέχουμε εγγυάται την ασφαλή φύλαξη των πληροφοριών της εταιρείας σας, είτε αυτές αποθηκεύονται σε διακομιστές, φορητούς ή σταθερούς υπολογιστές ή σε φορητά μέσα αποθήκευσης. Μπορούμε να προσφέρουμε ένα οικονομικό πρόγραμμα, ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, το οποίο σας παρέχει πρόσβαση στις αποθηκευμένες πληροφορίες σας.

Ασφαλής καταστροφή εγγράφων

Είτε θέλετε προγραμματισμένη, τακτική υπηρεσία εκτός έδρας είτε μεμονωμένη εκκαθάριση, μπορείτε να βασιστείτε στην Iron Mountain:

 • Για ευέλικτη, αποτελεσματική και αξιόπιστη καταστροφή δεδομένων και υπηρεσίες ασφαλούς καταστροφής
 • Για μείωση δαπανών και διαχείριση πληροφοριών που δεν σας είναι πλέον χρήσιμες ή απαραίτητες για τη λειτουργία της επιχείρησής σας
 • Για μείωση των κινδύνων γνωστοποίησης δεδομένων και αρχείων σας που πρέπει να μείνουν εμπιστευτικά

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας είναι ειδικά σχεδιασμένες για να σας δίνουν τη δυνατότητα να αποθηκεύετε, να έχετε πρόσβαση και να προστατεύετε τις σημαντικές για εσάς πληροφορίες με τρόπο αποτελεσματικό και αποδοτικό, εντός του προβλεπόμενου προϋπολογισμού σας. Η βοήθεια που σας παρέχουμε για τη διαχείριση των πληροφοριών σας σάς δίνει τη δυνατότητα να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις ουσιαστικές δραστηριότητες της επιχείρησής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή καταστροφή:

Επικοινωνήστε
μαζί μας:

 • Email

  Email

 • Καλέστε μας στο

  Καλέστε
  μας στο
  +30 213 016 7500

Το Γραφείο του Μέλλοντος

See how an efficient information management programme can help you.

Watch the Video