Υπηρεσίες

Iron Mountain - What We Do

Υπηρεσίες

Η Iron Mountain βοηθά οργανισμούς και εταιρείες σε όλο τον κόσμο να μειώσουν τα κόστη και τους κινδύνους που σχετίζονται με την προστασία και την αποθήκευση των πληροφοριών.

Παρέχουμε ολοκληρωμένη διαχείριση αρχείων, προστασία δεδομένων και καταστροφή πληροφοριών.

Είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε αποτελεσματικά ακόμη και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις διαχείρισης πληροφοριών, όπως αύξηση αποθηκευτικών αναγκών και αντίστοιχων δαπανών, συναφή ζητήματα πληροφοριών που σχετίζονται με δικαστικές διαμάχες, ρυθμιστικά ζητήματα και ανάκτηση κατεστραμμένων δεδομένων.

Χάρη στην αδιαμφισβήτητη πείρα μας και την εξειδίκευσή μας σε ζητήματα ασφάλειας, είμαστε η κορυφαία εταιρεία του κλάδου παγκοσμίως και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε:

Διαχείριση και αποθήκευση αρχείων
Από απλή αποθήκευση αρχείων έως ολοκληρωμένα, βάσει προτύπων, προγράμματα διαχείρισης αρχείων, παρέχουμε πλήθος λύσεων που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

Σάρωση και ψηφιοποίηση
Αναπτύξαμε έναν ιδιαίτερα αποδοτικό τρόπο για την ψηφιοποίηση των εγγράφων σας - έξυπνοι τρόποι σάρωσης, βάσει των δικών σας απαιτήσεων προσβασιμότητας.

Ασφαλής καταστροφή εγγράφων και καταστροφή ψηφιακών μέσων
Οι υπηρεσίες καταστροφής εγγράφων που προσφέρουμε είναι απόλυτα ασφαλείς, αξιόπιστες και γρήγορες, με χαμηλό κόστος και φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση.

Backup and Recovery
We offer off-site tape storage, disaster recovery and online backup. Organisations of every size trust us to take care of their data.

Εργαζόμαστε σκληρά και ακαταπόνητα, προκειμένου να παρέχουμε τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να αξιοποιούν κατά τον καλύτερο τρόπο τις πληροφορίες τους και παράλληλα να μειώνουν τα κόστη και τους κινδύνους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση και την αποθήκευση αρχείων:

Επικοινωνήστε
μαζί μας:

  • Email

    Email

  • Καλέστε μας στο

    Καλέστε
    μας στο
    +30 213 016 7500

Το Γραφείο του Μέλλοντος

See how an efficient information management programme can help you.

Watch the Video