Υπηρεσίες

Διαχείριση και αποθήκευση αρχείων

Διαχείριση και αποθήκευση αρχείων

Οι επιχειρηματικές πληροφορίες μπορούν να προσδώσουν τεράστια αξία σε μια επιχείρηση, αλλά κρύβουν και κινδύνους, απρόβλεπτες δαπάνες και δυσκολίες ως προς τη διαχείριση. Η Iron Mountain προστατεύει και αποθηκεύει έγγραφα για περισσότερες από 140.000 εταιρείες παγκοσμίως, αριθμός που υπερβαίνει κατά πολύ το πελατολόγιο οποιασδήποτε άλλης εταιρείας. Μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τις δικές σας προκλήσεις, να βελτιστοποιήσουμε την αξία των δεδομένων σας και να μειώσουμε τις δαπάνες και τους κινδύνους της επιχείρησής σας.

Σας βοηθούμε να διαχειριστείτε τις αυξανόμενες ανάγκες αποθήκευσης, τις μισθολογικές και διοικητικές δαπάνες και ενισχύουμε έμπρακτα τις προσπάθειες που καταβάλλετε ως προς τη συμμόρφωση:

Αποθήκευση εγγράφων
Εσείς συγκεντρώνετε τα αρχεία σας κι εμείς τα παραλαμβάνουμε και τα μεταφέρουμε στις ασφαλείς εγκαταστάσεις μας. Όταν τα χρειαστείτε ξανά, σας τα επιστρέφουμε. Τόσο απλά!

Διαχείριση ενεργών αρχείων
Διαχείριση μεμονωμένων ενεργών αρχείων, με όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να σας προσφέρει ένας εξωτερικός συνεργάτης - πάροχος συναφών υπηρεσιών.

Σάρωση και ψηφιοποίηση
Η επιλεκτική σάρωση μπορεί να επιφέρει σημαντικότατες μειώσεις στα έξοδα μετατροπής, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να διατηρείτε τα δικά σας πρότυπα προσβασιμότητας στα απαραίτητα έγγραφα.

Ειδικά έργα
Το άριστα καταρτισμένο στη διαχείριση αρχείων προσωπικό μας είναι σε θέση να σας προσφέρει ειδικές υπηρεσίες ταξινόμησης, δημιουργίας ευρετηρίων, διαλογής, καταστροφής και μετεγκατάστασης, τις οποίες χρειάζεστε για μεμονωμένα έργα.

Ακολουθήστε τα πρότυπα. Συμμορφωθείτε με τα πρότυπα.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συμμόρφωσης σας βοηθά να διαφυλάξετε τα ηλεκτρονικά και έντυπα αρχεία σας, αλλά και να προστατέψετε την επιχείρησή σας, τόσο από κινδύνους που είναι δυνατό να αποφευχθούν όσο και από ανεξέλεγκτες δαπάνες. Με την Iron Mountain μπορείτε:

 • Να αποσαφηνίσετε τους κανονισμούς συμμόρφωσης και να γνωρίζετε τι σημαίνουν για εσάς
 • Βελτιώσετε την αποδοτικότητα
 • Μειώσετε τις διοικητικές δαπάνες και τα έξοδα για εντοπισμό ηλεκτρονικών δεδομένων (eDiscovery)
 • Ελέγχετε καλύτερα τα αρχεία που είναι ύψιστης σημασίας για την επιχείρησή σας

Ειδική αποθήκευση σε Vault

Διατηρώντας τις κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες για μακρόχρονη αποθήκευση διάφορων μέσων, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε τη λειτουργικότητα και την ακεραιότητά τους για ολόκληρες δεκαετίες. Προσφέρουμε μια σειρά από ιδιωτικά, κοινόχρηστα και ειδικά προσαρμοσμένα vault, με βέλτιστες συνθήκες συντήρησης για οποιοδήποτε τύπο μέσων.

Τα vault μας διαθέτουν τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Πολλά επίπεδα ασφάλειας και έλεγχο πρόσβασης 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Υπολογιστικά συστήματα ελέγχου συναλλαγών που παρέχουν ευέλικτη πρόσβαση, διατηρώντας την αλυσίδα φύλαξης
 • Συστήματα περιβαλλοντικού ελέγχου που καλύπτουν τις εκάστοτε ανάγκες για κάθε μέσο, όπως το χαρτί, τα μαγνητικά και οπτικά μέσα, τα φιλμ, τα έγχρωμα έγγραφα και οι φωτογραφίες
 • Προηγμένα συστήματα πυρόσβεσης με αέριο που προστατεύουν τα αρχεία από τη φωτιά, χωρίς να τα βρέχουν
 • Οχήματα διατήρησης κλιματικών συνθηκών, για ασφαλή μεταφορά, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Συνθήκες βάσει του προτύπου BS5454, κατάλληλες για αποθήκευση ιστορικών εγγράφων

Εάν έχετε εξειδικευμένες ανάγκες αποθήκευσης, μεγάλων όγκων ή υλικών για τα οποία απαιτούνται ειδικές περιβαλλοντικές συνθήκες, τότε μπορούμε να σχεδιάσουμε και να φτιάξουμε ένα χρηματοκιβώτιο απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εταιρείας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση και την αποθήκευση αρχείων:

Επικοινωνήστε
μαζί μας:

 • Email

  Email

 • Καλέστε μας στο

  Καλέστε
  μας στο
  +30 213 016 7500

Το Γραφείο του Μέλλοντος

Records Management
Secure and compliant storage for your paper documents.

Watch the Video