Υπηρεσίες

Ασφαλής καταστροφή εγγράφων

Ασφαλής καταστροφή εγγράφων

Η ολοένα και πιο αυστηρή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων επιφέρει και βαρύτερες κυρώσεις για τις εταιρείες. Η Iron Mountain σας βοηθά να απαλλαγείτε από τους κινδύνους και το άγχος αυτής της διαδικασίας.

Η Iron Mountain σας προσφέρει απόλυτα ασφαλείς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε βήμα. Σχεδιάζουμε κι εφαρμόζουμε από κοινού ένα ασφαλές πρόγραμμα καταστροφής εγγράφων που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

Παραλαμβάνουμε έγγραφα που δεν χρειάζεστε πλέον και τα μεταφέρουμε σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις για να καταστραφούν. Όλα τα έγγραφα καταστρέφονται, ενώ ανακυκλώνουμε πλήρως χαρτί που προέρχεται από αρχεία σε έντυπη μορφή.

Καθημερινή εξυπηρέτηση:

Φροντίζουμε να σας διευκολύνουμε τοποθετώντας ασφαλισμένους κάδους καταστροφής στο γραφείο σας, τους οποίους παραλαμβάνουμε σε τακτά διαστήματα. Το μόνο που έχετε κάνετε είναι να τοποθετείτε όλα σας τα έγγραφα μέσα στον κάδο. Εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

Εκκαθάριση σε τακτά διαστήματα:

Ερχόμαστε στο γραφείο σας και συλλέγουμε για καταστροφή όλα τα έγγραφα που δεν χρειάζεται πλέον να αποθηκεύετε.

Είτε χρειάζεστε προγραμματισμένη, τακτική υπηρεσία εκτός έδρας είτε μεμονωμένη εκκαθάριση, μπορείτε να βασιστείτε στην Iron Mountain για μια ασφαλή και οικονομική διαδικασία καταστροφής εγγράφων που σας εξασφαλίζει τα εξής:

 • Ασφάλεια σε κάθε στάδιο - επιμελούμαστε όλα τα στάδια της διαδικασίας και προσφέρουμε πλήρη ασφάλεια, από τη στιγμή της συλλογής των εγγράφων έως και την καταστροφή/ανακύκλωσή τους.
 • Συμμόρφωση- με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων να εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ρυθμίσεις, εμείς φροντίζουμε για τη συμμόρφωσή σας προς τους κανονισμούς και την αποφυγή τυχόν παράβασής τους, παρέχοντάς σας το σχετικό πιστοποιητικό καταστροφής και μια αυστηρά καθορισμένη αλυσίδα φύλαξης
 • Αυξημένη παραγωγικότητα υπαλλήλων - ελαχιστοποίηση απώλειας χρόνου και διασφάλιση παραγωγικότητας και επικέντρωσης του προσωπικού στα βασικά του καθήκοντα.
 • Εύκολη εφαρμογή- εύκολη, άμεση λύση που σας λύνει τα χέρια και καλύπτει κάθε σας ανάγκη.

Όλα σας τα έγγραφα θα καταστραφούν βάσει του προτύπου BS8470 επιπέδου 4, γεγονός που σημαίνει ότι η ανασύστασή τους δεν θα είναι δυνατή σε καμία περίπτωση. Όλη η παραγόμενη ποσότητα χαρτιού ανακυκλώνεται, ενώ εσείς θα είστε σε θέση να ενημερώνεστε για το θετικό αποτύπωμα που αφήνετε στο περιβάλλον μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, διαβάζοντας την "πράσινη" αναφορά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή καταστροφή:

Επικοινωνήστε
μαζί μας:

 • Email

  Email

 • Καλέστε μας στο

  Καλέστε
  μας στο
  +30 213 016 7500

Το Γραφείο του Μέλλοντος

Secure Shredding
Highly secure information destruction to protect your business and give you peace of mind.

Watch the Video