ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

about us

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  1. Αρχική
  2. Ανακαλύψτε ποιοι είμαστε

Η Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) είναι μια παγκόσμια επιχείρηση εξειδικευμένη στην αποθήκευση, προστασία και διαχείριση πληροφοριών και περιουσιακών στοιχείων.

 
Οργανισμοί σε ολόκληρο τον κόσμο μας εμπιστεύονται προκειμένου να αποθηκεύουμε και να προστατεύουμε πληροφορίες και περιουσιακά στοιχεία. Χιλιάδες τοπικές επιχειρήσεις συνεργάζονται μαζί μας, όπως και όλες σχεδόν οι εταιρείες της λίστας FORTUNE 1000. Από κρίσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες μέχρι γεωλογικά δείγματα, έργα τέχνης και πρωτότυπες ηχογραφήσεις γνωστών καλλιτεχνών, οι πελάτες μας μπορούν να βασιστούν σε εμάς για να προστατεύσουμε οτιδήποτε θεωρούν πολύτιμο και να τους βοηθήσουμε να ξεκλειδώσουν τη δυναμική του.

Ανακαλυψτε την Iron Mountain

icon our history

Ιστορία της Εταιρείας

icon careers blue

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Βοηθούμε τους πελάτες μας να μειώσουν το κόστος αποθήκευσης, να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς, να διαχειριστούν τους κινδύνους και να χρησιμοποιήσουν την αξία στις πληροφορίες τους για να αναπτυχθούν. Οι λύσεις μας περιλαμβάνουν την αποθήκευση πληροφοριών και περιουσιακών στοιχείων, διαχείριση αρχείων, κέντρα δεδομένων, διαχείριση δεδομένων και ασφαλή τεμαχισμό. Έχοντας ιδρυθεί το 1951, αποθηκεύουμε και προστατεύουμε επιχειρηματικά έγγραφα, backup ταινίες, ηλεκτρονικά αρχεία, ιατρικά δεδομένα και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Αντιμετωπίζουμε τις πληροφορίες και τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών μας σαν να ήταν δικά μας.

  • Επενδύουμε στην τεχνολογία ασφάλειας.
  • Διεξάγουμε ελέγχους ιστορικού σε όλους τους υπαλλήλους και παρέχουμε συνεχή εκπαίδευση σε θέματα ασφάλειας.
  • Συμμορφωνόμαστε με ελέγχους ασφάλειας τρίτων προκειμένου να ενισχύσουμε την παράδοσή μας όσον αφορά στην ασφάλεια.

Παρακολουθούμε και υποστηρίζουμε τον ορισμό των αυστηρότερων βιομηχανικών προτύπων για τη διασφάλιση της προστασίας των πληροφοριών και των προσωπικών δεδομένων.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εγγραφείτε για ενημερωτικά δελτία πελατών.


INVESTOR INFORMATION

NYSE: IRM  Loading...