Disaster Recovery- Server room

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ & ΛΥΣΕΙΣ

Αποφύγετε τις διακοπές και ελαχιστοποιείστε το χρόνο διακοπής λειτουργίας με τις υπηρεσίες μας περί Ανάκτησης από Καταστροφές

Διαχείριση δεδομένων Iron Cloud

  1. Αρχική
  2. Ψηφιακός Μετασχηματισμός
  3. Διαχείριση δεδομένων Iron Cloud
  4. Υπηρεσίες αποκατάστασης από καταστροφές - Αποκατάσταση Cloud

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

Βεβαιωθείτε ότι οι κρίσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες μπορούν να ανακτηθούν γρήγορα και αποτελεσματικά, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος διακοπής και να κρατηθεί η επιχείρησή σας σε λειτουργία

Καταστροφές προκύπτουν. Ο σχεδιασμός ενός προγράμματος αποκατάστασης καταστροφών είναι περίπλοκος. Και ενώ πιθανότατα έχετε εντοπίσει και στείλει τα δεδομένα που είναι πιο κρίσιμα σε μια ασφαλή, απομακρυσμένη τοποθεσία, εξακολουθεί να υπάρχει το ζήτημα της ανάκτησης των δεδομένων. Εάν δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το πρόγραμμά σας θα σάς επιτρέψει να ανακτήσετε τα δεδομένα σας στους απαιτούμενους χρόνους, τότε θα αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες μη συμμόρφωσης με έναν αριθμό εσωτερικών και εξωτερικών κανονισμών.

  • Νιώστε σίγουροι για την ικανότητά σας να ανακτήσετε κρίσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες, τηρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές RPO και RTO SLA που απαιτεί η επιχείρηση σας.
  • Όταν συνεργάζεστε με την Iron Mountain, το σχέδιο αποκατάστασης καταστροφών είναι έτοιμο να τεθεί σε εφαρμογή τη στιγμή που το χρειάζεστε, για τη γρήγορη επαναφορά του αρχείου σας και τη λειτουργία της επιχείρησής σας.
  • Η Iron Mountain παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποκατάστασης καταστροφών, το οποίο αξιοποιεί τόσο τα στοιχεία που βασίζονται στο cloud όσο και τα παραδοσιακά μέσα αποθήκευσης δεδομένων.
  • Θα συνεισφέρουμε στον σχεδιασμό και την εκτίμηση ενός εξατομικευμένου προγράμματος απόκρισης σε καταστροφές προκειμένου να έχετε την ικανότητα της ανάκτησης κρίσιμων επιχειρηματικών πληροφοριών.

Η ΛΥΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

IRON MOUNTAIN® IRON CLOUD ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

Ανακτήστε βασικές επιχειρηματικές πληροφορίες γρήγορα και αποτελεσματικά σε περίπτωση διατάραξης ή καταστροφής.

Δεν διαθέτετε επαρκές προσωπικό, πόρους και, τελικά, είστε υπό την πίεση να ανταποκρίνεστε σε καθημερινή βάση. - Αλλά είναι ακόμη πιο κρίσιμο σε περίπτωση διατάραξης της ευρύτερης καταστροφής.

Η Αποκατάσταση Καταστροφών Iron Cloud της Iron Mountain σάς δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσετε γρήγορα και εύκολα τις κρίσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες μέσα σε μερικές ώρες, με την εγγύηση συγκεκριμένων SLA's, διατηρώντας τον οργανισμό και τους υπαλλήλους ενημερωμένους.

ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ με βάση συγκεκριμένα SLA

Ανακτήστε γρήγορα τα δεδομένα καθοριστικής σημασίας και τα συστήματά σας μέσω της διαχείρισης ανάκτησης με την υπηρεσία Ανάκτησης Iron Cloud της Iron Mountain. Θα έχετε στη διάθεσή σας:
icon hazard

Εγγυημένο χρόνο ανάκτησης, ο οποίος υποστηρίζεται από συμφωνία επιπέδου εξυπηρέτησης (SLA) βάσει των επιχειρησιακών σας αναγκών.
icon leadership team

Οι ειδικοί αποκατάστασης καταστροφών θα διαχειριστούν τον προγραμματισμό, τις δοκιμές και, σε περίπτωση καταστροφών, την εκτέλεση των διαδικασιών αποκατάστασης καταστροφών σας - το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής και σύνδεση στο Internet για απομακρυσμένη πρόσβαση στα ανακτημένα συστήματα και δεδομένα σας.
icon computer

Προληπτική βλάβη των συστημάτων σας στο cloud, γρήγορη και απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτά οπότε και όταν προκύψει η καταστροφή, τα κρίσιμα συστήματά σας ανακτώνται ως εικονικές μηχανές (VMs) που λαμβάνουν αναπαραγόμενα δεδομένα μέσω του καλωδίου.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

Εξειδίκευση και γνώση για τη δημιουργία και τη δοκιμή ενός σχεδίου αποκατάστασης καταστροφών για να εξασφαλιστεί ότι η επιχείρηση σας είναι προετοιμασμένη, προστατευμένη και μπορεί να ανακάμψει.

Η διασφάλιση ότι η εταιρεία σας μπορεί να ανακάμψει από μια καταστροφή απαιτεί ένα σχέδιο. Βεβαιωθείτε ότι το σχέδιό σας λειτουργεί και θα εξασφαλίσει τις πληροφορίες σας για το μέλλον της επιχείρησής σας. Η ύπαρξη ενός σχεδίου ανάκαμψης είναι ένας πολύ καλός τρόπος προετοιμασίας. Ωστόσο, το σχέδιο αυτό πρέπει να αναθεωρηθεί, να δοκιμαστεί, να αξιολογηθεί, να βελτιωθεί και να εφαρμοστεί στην επιχείρησή σας για να διασφαλιστεί ότι θα λειτουργήσει όταν χρειαστεί.

Η υπηρεσία υποστήριξης Αποκατάστασης Καταστροφών της Iron Mountain παρέχει την τεχνογνωσία και τη γνώση για την ανάπτυξη και δοκιμή ενός σχεδίου αποκατάστασης καταστροφών, παρέχοντάς σας την ασφάλεια ότι η επιχείρηση σας προστατεύεται και μπορεί να ανακάμψει και να λειτουργήσει σε περίπτωση απρόβλεπτης διακοπής ή πλήρους καταστροφής.

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

Να είστε προετοιμασμένοι με ένα προσεγμένο, αξιόπιστο σχέδιο αποκατάστασης καταστροφών

Σε περίπτωση καταστροφής, χρειάζεστε ένα σχέδιο αντιμετώπισης προκειμένου να μπορέσει ο οργανισμός σας να λειτουργήσει ξανά κατάλληλα. Είστε σίγουροι ότι είστε προετοιμασμένοι;

Πριν προκύψει καταστροφή, πρέπει να είστε έτοιμοι με ένα σχέδιο αποκατάστασης καταστροφών.Η ύπαρξη ενός σχεδίου αποκατάστασης καταστροφής είναι καθοριστικής σημασίας αλλά αν δεν έχει δοκιμαστεί και αξιολογηθεί κατάλληλα με βάση τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας, ενδεχομένως είστε ακόμη σε κίνδυνο.

Η παροχή Υπηρεσιών Αποκατάστασης Καταστροφών της Iron Mountain μπορεί να σας παρέχει τη σιγουριά ότι το σχέδιο αποκατάστασης καταστροφών που διαθέτετε θα ανταποκριθεί ως προοριζόμενο, διατηρώντας τις πληροφορίες σας προστατευμένες και επαναφέροντάς σας γρήγορα. Με την παροχή Υπηρεσιών Αποκατάστασης Καταστροφών της Iron Mountain, μπορείτε να δοκιμάσετε και να αξιολογήσετε το σχέδιό σας και στη συνέχεια να προβείτε σε τροποποιήσεις με βάση συστάσεις εμπειρογνωμόνων. Βάσει αυτού, θα μάθετε τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να διασφαλίσετε ότι το σχέδιό σας θα είναι αποτελεσματικό και θα επιτρέψει στον οργανισμό σας να ολοκληρώσει γρήγορα τη λειτουργία του και με ελάχιστη απώλεια δεδομένων.

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ IRON MOUNTAIN;

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗ

Πάροχος λύσεων με εμπειρία σε όλα τα συστήματα και τις διεργασίες που χρησιμοποιείτε- εγγραφές, δισκέτες ή cloud

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:

Systrust (SOC 3 Report) και PCI Level 1 με εύπορη νομική αλυσίδα επιμέλειας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Καλύτερη από την παράδοση Six Sigma για περισσότερες από 69 εκατομμύρια παραλαβές κάθε χρόνο, με ειδικά σχεδιασμένα συστήματα διαχείρισης και εμπειρία για την πλήρη διαχείριση κύκλου ζωής των πληροφοριακών συστημάτων IT

Business Woman | iron Mountain

Επικοινωνήστε με την Iron Mountain