Υπηρεσίες Υγειονομικής Περίθαλψης

Healthcare services banner

Υπηρεσίες Υγειονομικής Περίθαλψης

  1. Αρχική
  2. Αποθήκευση αρχείων, Καταστροφή, Διαχείριση δεδομένων
  3. Υγειονομικής Περίθαλψης

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ…..

Σε αυτή την εποχή της πολύπλοκης μεταρρύθμισης στην παροχή υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και των πληρωμών - με συχνές κανονιστικές μεταβολές που οδηγούν σε ανησυχία για την ασφάλεια των ασθενών και την ποιότητα της περίθαλψης και σε απαιτήσεις μεγαλύτερης διαφάνειας - χρειάζεστε νέες στρατηγικές που θα συμβάλλουν στην μακροπρόθεσμη επιτυχία σας. Με την Iron Mountain μπορείτε να διαχειρίζεστε στρατηγικά και με ασφάλεια τα ιατρικά και επιχειρηματικά σας δεδομένα καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ,ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΟ….

Το ευέλικτο και διευρυνόμενο χαρτοφυλάκιο των λύσεων διαχείρισης δεδομένων υγείας σάς επιτρέπει να μειώσετε το κόστος και τον κίνδυνο, να επιταχύνετε τη μετάβασή σας στα ηλεκτρονικά ιατρικά αρχεία (EMR) και να απλοποιήσετε τη διαχείριση του ολοένα και πιο ψηφιοποιημένου περιβάλλοντος υγείας σας.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ…..

Είτε χρησιμοποιείτε τα μέσα μας για αποθήκευση φυσικών αρχείων είτε για κρυπτογραφημένες ηλεκτρονικές πληροφορίες που αποθηκεύονται εκτός των εγκαταστάσεων στις παγκοσμίου κύρους υποδομές μας και τα υπόγεια κέντρα αρχείων μπορείτε να προστατεύσετε και να διατηρήσετε με εμπιστοσύνη τις πληροφορίες σας για τις επόμενες δεκαετίες.

Επικοινωνήστε με την Iron Mountain

Business Woman | iron Mountain

Επικοινωνήστε με την Iron Mountain