ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

retail

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Επικεντρωνόμαστε στη Διαχείριση των Δεδομένων σας ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην Επιχείρηση σας

Η Iron Mountain αντιλαμβάνεται τις προκλήσεις προστασίας και διαχείρισης των πληροφοριών, ιδίως για τοπικούς ή εθνικούς οργανισμούς λιανικής πώλησης με πολλές εγκαταστάσεις και περιορισμένους πόρους πληροφορικής IT σε επίπεδο καταστημάτων. Η εξειδίκευση μας σε όλες τις πτυχές επεξεργασίας πληροφοριών μας βοηθάει να ελέγξουμε κρίσιμα επιχειρησιακά δεδομένα και να σας τα παραδώσουμε.

Η προστασία ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων όπως τα αρχεία των εργαζομένων, οι αριθμοί των πιστωτικών καρτών των πελατών, ή στοιχεία για τη τιμή ή τα αποθέματα δεν είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί καθημερινά. Η Iron Mountain προσφέρει συνεπή εφαρμογή και αξιόπιστη ασφάλεια η οποία προστατεύει την επιχείρηση σας, το προσωπικό και τους πελάτες σας αποδεδειγμένα μέσα από την εμπειρία δεκαετιών.

Η εξειδίκευση μας στον τομέα της λιανικής πώλησης μπορεί να σας βοηθήσει να:

  • Εξασφαλίσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με ελάχιστη ή και καθόλου παρέμβαση του προσωπικού πληροφορικής IT
  • Μειώσετε τον κίνδυνο κλοπής ταυτότητας
  • Να έχετε πρόσβαση σε εξαιρετικά αξιόπιστες και οικονομικές επιλογές αντιγράφων ασφαλείας
  • Μεγιστοποιήσετε την έκταση του χώρου για δραστηριότητες που φέρουν έσοδα με την αποθήκευση αρχείων εξ αποστάσεως.

Προσφέρουμε λύσεις που σας βοηθούν στον καλύτερο έλεγχο και τη προστασία σημαντικών πληροφοριών. Οι αξιόπιστοι συνεργάτες μας εργάζονται στενά με την ομάδα σας για την ανάλυση των αναγκών, την ανάπτυξη στρατηγικών που λαμβάνουν υπόψη τους μελλοντικές προκλήσεις και την παροχή λύσεων σε όλες τις περιοχές, τόσο σε επίπεδο καταστημάτων όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

  • Προστατεύστε ευαίσθητες ή απόρρητες πληροφορίες – συμπεριλαμβανομένου των αριθμών των πιστωτικών καρτών των πελατών, τα αρχεία των εργαζομένων και τα στοιχεία αποθέματος – μέσω οικονομικών λύσεων, μέσω των υπηρεσιών αυτόματων ηλεκτρονικών αντιγράφων ασφαλείας για διακομιστές και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν διανεμηθεί, και περιέχουν κρυπτογραφημένο αντίγραφο ασφαλείας, ασφαλή χώρο αποθήκευσης δεδομένων και ταχεία ανάκτηση χαμένων ή κατεστραμμένων αρχείων
  • Σχεδιάστε και εφαρμόστε ένα εθνικό ή πολυεπίπεδο πρόγραμμα για την αποθήκευση, πρόσβαση και διαχείριση αρχείων ώστε να εξασφαλίσετε τη συμμόρφωση με το πρόγραμμα διατήρησης των εταιρικών αρχείων

Η Iron Mountain σας προσφέρει το ανθρώπινο δυναμικό, τις διαδικασίες και τις αποδεδειγμένες τεχνολογίες ώστε να εξασφαλίσετε τη συνεπή εφαρμογή μίας αποτελεσματικής στρατηγικής συλλογής πληροφοριών για όλο τον οργανισμό σας, επιτρέποντας στο προσωπικό που εργάζεται σε μία επιχείρηση να επικεντρωθεί σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: τους πελάτες. Θέστε σε λειτουργία την εμπειρία μας στο τομέα της λιανικής πώλησης τηλεφωνώντας στο +30 2130167500.

Επικοινωνήστε με την Iron Mountain

Business Woman | iron Mountain

Επικοινωνήστε με την Iron Mountain