ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

Διατηρήστε και προστατέψτε τα αρχεία σας σε εξαιρετικά ασφαλείς και συμμορφούμενες εγκαταστάσεις.
iron-mountain-employee-scanning-boxes-in-storage-facility

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

Διατηρήστε και προστατέψτε τα αρχεία σας σε εξαιρετικά ασφαλείς και συμμορφούμενες εγκαταστάσεις.
  1. Αρχική
  2. Ολοκληρωμένες Λύσεις Αποθήκευσης & Διαχείρισης αρχείων

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Τα αρχεία και οι πληροφορίες είναι το θεμέλιο για κάθε οργανισμό. Η διαχείριση και η προστασία αυτών των πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

Οι ειδικοί στη διαχείριση και φύλαξη αρχείων της Iron Mountain θα εργαστούν μαζί σας για την διαλογή των αρχείων προς την μετεγκατάσταση τους στις ασφαλείς εγκαταστάσεις μας, όπου θα καταγράφονται και θα ταξινομούνται με τη δική σας ορολογία, θα παρακολουθούνται με ετικέτες RIFD και θα διατίθενται στη δικτυακή μας πύλη Iron Mountain Connect ™, ώστε να εντοπίζετε και να ανακτάτε γρήγορα τις πληροφορίες σας όταν τις χρειάζεστε.

Η απόδειξη είναι στα κέντρα αποθήκευσης αρχείων

Τα κέντρα αποθήκευσης αρχείων της Iron Mountain τηρούν τις βασικές απαιτήσεις εγκατάστασης για:

  • Ασφάλεια. Συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, περιμετρικής ασφάλειας, ασφάλειας εισόδου, εσωτερικής ασφάλειας και προγραμματισμού ασφάλειας.
  • Πυροπροστασία. Προληπτικά μέτρα με αποδεδειγμένη πυρασφάλεια και αξιόπιστη παροχή νερού.
  • Περιβαλλοντικοί έλεγχοι. Εμπεριστατωμένες περιβαλλοντικές συνθήκες που προστατεύουν τα αρχεία σας από τα φυσικά στοιχεία.

Συνεχής Ροή Επιμέλειας

Η Iron Mountain έχει αναπτύξει αποδεδειγμένες ροές εργασίας για να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και ακρίβειας. Επιπλέον, η λύση InControl® προστατεύει τις πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους με κατοχυρωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και παρακολούθησης.

Οι άνθρωποι που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Η Iron Mountain ακολουθεί αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας κατά την πρόσληψη του προσωπικού της. Διεξάγουμε αυστηρούς ελέγχους ιστορικού κατά την επιλογή του προσωπικού και ειδική εκπαίδευση του, για να διασφαλίσουμε ότι διατηρούνται τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας κατά την αποθήκευση αρχείων.

Εκτός έδρας δεν σημαίνει εκτός σύνδεσης

Η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων Iron Mountain Connect ™ παρέχει διαδικτυακή διαχείριση των κιβωτίων και των αρχείων σας, συμπεριλαμβανομένων των μεταδεδομένων, της αναζήτησης, της παρακολούθησης και της επεξεργασίας των αιτημάτων εξυπηρέτησης Με μερικά μόνο κλικ, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση μέσω του καταλόγου, να εντοπίσετε ό,τι απαιτείται για να ικανοποιήσετε ένα εσωτερικό ή εξωτερικό αίτημα και να φροντίσετε να το σαρώσετε γρήγορα ή να το παραδώσετε σε έναν από τους έμπειρους και εκπαιδευμένους υπαλλήλους μας. Μπορείτε να απελευθερώσετε πολύτιμους χώρους και προσωπικό, μεταφέροντας κιβώτια και αρχεία στην Iron Mountain. Και να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε αρχεία υψηλής δραστηριότητας χρησιμοποιώντας τη λύση Αποθήκευσης Αρχείου Open Shelf.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Εάν έχετε εξειδικευμένες ανάγκες αποθήκευσης, όπως τη διατήρηση μεγαλύτερων ποσοτήτων αρχείων ή υλικών που απαιτούν ιδιαίτερους περιβαλλοντικούς ελέγχους, η Iron Mountain μπορεί να σχεδιάσει και να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο χώρο αποθήκευσης για να ικανοποιήσει τις προδιαγραφές σας.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

  • Κλιματιζόμενη αποθήκευση υλικών που απαιτούν συγκεκριμένες προδιαγραφές περιβαλλοντικής και σχετικής υγρασίας.
  • Ξεχωριστή αποθήκευση χώρου αποθήκευσης για φιλμ, μαγνητικά και μικτά μέσα για την αποφυγή μόλυνσης.
iron-mountain-employee-recieving-storage-box-from-customer

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΟΥ

Όσον αφορά στην υλοποίηση εφάπαξ, περιοδικών ή συνεχιζόμενων έργων, οι επαγγελματίες της διαχείρισης αρχείων της Iron Mountain έχουν την τεχνογνωσία που χρειάζεστε. Η ομάδα έργου λειτουργεί ως μια απρόσκοπτη επέκταση του οργανισμού σας και μπορεί να διαχειριστεί τα έργα από την αρχή μέχρι το τέλος, επιτρέποντας στο προσωπικό σας να διαχειρίζεται καλύτερα το χρόνο και τους πόρους.

Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους που μπορούμε να σας βοηθήσουμε:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Οι ειδικοί της Iron Mountain μπορούν να συσκευάσουν και να παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς από σημείο σε σημείο των χαρτοκιβωτίων και των αρχείων από την εγκατάσταση σας στα Κέντρα Αποθήκευσης της Iron Mountain. Μπορούμε να συσκευάσουμε τα αρχεία σας σε τυποποιημένα χαρτοκιβώτια αποθήκευσης συμβατά με το Iron Mountain RFID και να συλλέξουμε μεταδεδομένα για να περιγράψουμε τα περιεχόμενα του κουτιού, με μια επιλογή για ξεχωριστή κατάταξη κάθε αρχείου στο χαρτοκιβώτιο.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Η ομάδα εισαγωγής δεδομένων της Iron Mountain μπορεί να καλύψει τις προδιαγραφές συγκεκριμένων αρχείων για να βοηθήσει στη διαχείριση του αποθέματός σας σε επίπεδο αρχείου.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗΣ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ.

Μπορούμε να εξετάσουμε τα περιεχόμενα του χαρτοκιβωτίου και να καταγράψουμε τα σχετικά μεταδεδομένα. Αυτές οι πληροφορίες σας διευκολύνουν να βρείτε τα έγγραφα που χρειάζεστε, όταν τα χρειάζεστε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ / ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΩΝ.

Μπορείτε να βελτιώσετε τη χρήση των γραφείων σας  απελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο που επί του παρόντος καταλαμβάνεται από αποθηκευμένα αρχεία. Η Iron Mountain μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα αρχεία που μπορούν να μεταφερθούν σε μια εγκατάσταση της Iron Mountain.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι απογραφή έχετε ώστε να μπορείτε να τα εντοπίζετε ή σε άλλες περιπτώσεις. Οι Υπηρεσίες Ελέγχου Iron Mountain παρέχουν αποκλειστικό χώρο στα Κέντρα Εγγραφών για τη διενέργεια ελέγχων. Μαζί με το χώρο, μπορούμε να βοηθήσουμε στην απογραφή των χαρτοκιβωτίων σας, στην προετοιμασία αρχείων και στην παροχή υποστήριξης για το χειρισμό του υλικού.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ.

Η Iron Mountain μπορεί να αποκαταστήσει πληροφορίες που έχουν υποστεί ζημιές από φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές, ρύπους, σκόνη, μούχλα, ή νερό.


Επικοινωνήστε με την Iron Mountain

Business Woman | iron Mountain

Επικοινωνήστε με την Iron Mountain