ΛΥΣΕΙΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΡΧΕΙΩΝ

Μειώστε το φόρτο της διαχείρισης των χώρων  αποθηκών σας αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Iron Mountain.
iron-mountain-employee-wheeling-shred-bin-out-of-business-with-woman-smiling

ΛΥΣΕΙΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΡΧΕΙΩΝ

Μειώστε το φόρτο της διαχείρισης των χώρων  αποθηκών σας αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Iron Mountain.
  1. Αρχική
  2. Open Shelf Αποθήκευση Αρχείου

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΦΟΡΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ IRON MOUNTAIN, ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ.

Χρειάζεστε τακτική πρόσβαση σε φακέλους και αρχεία. Ωστόσο, η διαχείριση ενός συνεχούς αυξανόμενου αριθμού εγγράφων σε τοπικές αποθήκες αρχείων καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο αποθήκευσης, επιβαρύνει το προσωπικό και εκθέτει τον οργανισμό σας σε κίνδυνο απώλειας πληροφοριών και παραβιάσεων.
Η λύση αποθήκευσης αρχείου Open Shelf της Iron Mountain μπορεί να μετατρέψει την αποθήκη σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον αποθήκευσης εκτός έδρας. Είτε επιλέξετε να μεταφέρετε όλα τα έγγραφά σας είτε μόνο μερικά, θα είστε σίγουροι ότι τα αρχεία σας αποθηκεύονται σε ειδικά ράφια στα ασφαλή και συμβατά Κέντρα Αποθήκευσης Αρχείου. Τα αρχεία διαχειρίζονται σύμφωνα με το σύστημα αρχειοθέτησής σας - με ανακτήσεις, ανασχηματισμούς, ενδιάμεσους φακέλους και οι οποίες εκτελούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ

Η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων Iron Mountain Connect ™ παρέχει online διαχείριση μεταδεδομένων αρχείων, αναζήτηση, παρακολούθηση και επεξεργασία αιτημάτων εξυπηρέτησης. Με μερικά μόνο κλικ, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση μέσω του καταλόγου απομακρυσμένα, να εντοπίσετε τα απαιτούμενα αρχεία που επιθυμείτε να ανακτήσετε για να ικανοποιήσετε ένα εσωτερικό ή εξωτερικό αίτημα και να φροντίσετε να τα σαρώσετε γρήγορα ή να τα παραδώσετε σε έναν από τους έμπειρους και εκπαιδευμένους υπαλλήλους μας. Θα απελευθερώσετε πολύτιμο χώρο αποθήκευσης και θα διαθέσετε το προσωπικό σας - χωρίς να θυσιάζετε την εύρεση και την ταχεία πρόσβαση σε αρχεία υψηλής δραστηριότητας.

Επικοινωνήστε με την Iron Mountain

Business Woman | iron Mountain

Επικοινωνήστε με την Iron Mountain